Monday, March 19, 2012

Sebelum Peperiksaan Sejarah SPM 2011

Salam semua...
Tengok kat post-post yang terdapat dalam blog nie ada 2 post yang belum dipublishkan.  Gambar-gambar nie dah lama letak dalam blog nie, bulan November 2011 lagi, tapi tue la tak sempat nak sudahkan ceritanya.
Kebetulan hari Rabu nie 21 Mac 2012 akan keluar result SPM 2011 jadi elok la letak gambar-gambar yang diambil sebelum peperiksaan Sejarah SPM bermula.  Hari tue bertugas untuk melihat perjalanan peperiksaan.
Apa la agaknya keputusan mereka semua hari Rabu nie?  Tahun lepas saya ajar 3 kelas 5PK1, 5VE2 dan 5VE8.  Semakin berdebar untuk mengetahui keputusan mereka kerana tahun 2011 adalah tahun terakhir saya sebagai Ketua Panitia Sejarah sekolah.  Lama betul pegang jawatan tue dari mula Sejarah diperkenalkan di sekolah sampai tahun 2011.  Tahun 2012 jadi cikgu biasa je.  Alhamdulillah lagi mudah.
Sebelum masuk ke dewan peperiksaan bacaan doa dan kata-kata semangat diberikan kepada para pelajar supaya mereka lebih tenang dan dapat menjawab dengan mudah.
Kemudian Miss Cheah, guru Media minta ambil gambar bersama pelajar, jadi posing je la...

Nak masuk dewan peperiksaan pun boleh happy lagi... Macam confident je.. cikgu pulak yang takut.
Semoga mereka beroleh keputusan yang cemerlang dalam SPM dan hari-hari yang mendatang. 
Jumpa hari Rabu nie dan semoga berita gembira yang akan diterima, insyaallah. Aminnn....

2 comments:

fini zaini said...

oh sejarah...i like that subject..hihihi

siti_m said...

Me too... Hehehe... Sebab tue saya jadi cikgu sejarah tak ajar BM dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ada Ke Yang Membaca??